Trainingen

 

 

img_0863

Eerste Hulp Aan Kinderen:

In de eerste paar minuten na een ongeval is het van groot belang om te weten wat u moet doen. GO Kidz biedt u de mogelijkheid om een cursus Eerste Hulp aan Kinderen te volgen, zodat u weet wat u moet doen bij een ongeval.

Tijdens de cursus krijgt u inzicht in

  • De mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen
  • het gedrag van zuigelingen en kinderen bij ongevallen en ziekte
  • hoe te handelen bij (levensbedreigende) ongevallen
  • De preventie van ongevallen

Na het volgen van deze cursus ontvangt u een geregistreerd certificaat van het Oranje Kruis.

 

 

Logo Kinderpraktijk LeV FC

 

Misschien zit je kind niet goed in zijn vel en krijg je er als ouder(s)/verzorger(s) geen grip op. Vertrouw je instinct. Samen kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak en een oplossing voor je kind (en gezin) proberen te vinden.

Kinderen kunnen net als volwassenen baat hebben bij therapie. Een therapeut kan een kind vaardigheden leren waarmee het problemen op kan lossen en daarnaast leren hoe waardevol hulp vragen kan zijn. Zo leert het kind dat het er niet alleen voor staat en er niet alleen voor hoeft te staan.

Er zijn uiteenlopende aangelegenheden waarbij een kindertherapeut het kind (en het gezin) kan begeleiden. Dit kan zijn een stressvolle situatie, emotionele- leer- en gedragsproblemen. De kindertherapeut kijkt naar de situatie en zal samen met jou (en je kind) een begeleidingsplan opstellen.

Informatie: workshops en informatiebijeenkomsten kinderpraktijk Lev

Voor meer informatie over bovenstaande cursussen en/of workshop mail naar info@gokidz.nl