Werkwijze

GO Kidz zorgt voor kleinschalige opvang in een huiselijke omgeving. GO Kidz helpt jullie, door middel van een bemiddelingsprocedure, bij het vinden van het juiste opvangadres.

Een bemiddelingsprocedure bestaat uit een intakegesprek, kennismakingsgesprek en een koppelingsgesprek:

Intakegesprek

Na jullie goedkeuring om verder te gaan met GO Kidz wordt er telefonisch contact met jullie gelegd om een afspraak te maken voor een intakegesprek. In dit gesprek wordt er uitleg gegeven over de werkwijze van GO Kidz en wat jullie wensen zijn met betrekking tot de opvang.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek is bedoeld om jullie als vraagouders en de toekomstige gastouder met elkaar kennis te laten maken. Hier is GO Kidz niet bij aanwezig. Dit gesprek is vooral bedoeld om te kijken of het klikt tussen vraagouder en gastouder.

Koppelingsgesprek

Wanneer jullie positief staan tegenover een bemiddeling, zal GO Kidz een afspraak maken voor een koppelingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats, op de opvanglocatie met de gastouder, jullie en GO Kidz. In dit gesprek komen alle punten die belangrijk zijn voor de opvang van jullie kind(eren) aan de orde. Deze afspraken worden o.a. vastgelegd in een overeenkomst tussen de ouders en de gastouder en gastouderbureau.